Chat en videochat

U kunt de applicatie Google Hangouts™-chat en -videochat op uw apparaat gebruiken om te chatten met vrienden die de applicatie ook gebruiken op computers, Android™-apparaten en andere apparaten. U kunt van elk gesprek een videogesprek maken met meerdere vrienden en u kunt berichten sturen naar vrienden, ook als ze offline zijn. U kunt tevens gemakkelijk foto's bekijken en delen.

Voor Hangouts™ zijn internet-toegang en een Google™-account nodig. Ga naar http://support.google.com/hangouts en klik op de koppeling 'Hangouts op uw Android' voor uitgebreide informatie over het gebruik van deze applicatie.

Note

De videogesprekfunctie werkt alleen op apparaten met een camera aan de voorzijde.

De applicatie Hangouts™ gebruiken

1. Tik vanuit Startscherm op Icn sony home apptray normal .
  2. Ga naar en tik op Hangouts.