Help ons onze software te verbeteren

U kunt het verzenden van gebruiksgegevens inschakelen op uw apparaat zodat Sony Mobile anonieme foutrapporten en statistieken kan ontvangen waarmee wij onze software kunnen verbeteren. De verzamelde informatie bevat geen persoonlijke gegevens.

Verzenden van gebruiksinformatie toestaan

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Over de telefoon > Instellingen gebruiksinformatie.
  3. Markeer het selectievakje Gebruiksinfo verzenden, indien dit is uitgeschakeld.
  4. Tik op Akkoord.