account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Gmail™

Als u een Google™-account hebt, kunt u de Gmail™-applicatie gebruiken om e-mailberichten te lezen en te schrijven.

Overzicht postvak IN van Gmail op Sony Smartphones
1 Een lijst weergeven van alle Gmail-accounts en -mappen
2 Zoeken naar e-mailberichten
3 Lijst met e-mailberichten
4 E-mailbericht schrijven

Meer informatie over Gmail™

  • Wanneer de applicatie Gmail is geopend, tikt u op Icn sony app calendar l en vervolgens op Help en feedback.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer