account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Meer ondersteuningsinformatie over de camera

Gebruik het menu Help om te zoeken naar cameragerelateerde tests en andere nuttige informatie. Voer de volgende stappen uit voor toegang tot ondersteuning.
  1. Open de camera-applicatie.
  2. Tik op Icn sony menu settings l en vervolgens op Meer > Help
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer