Oproepen doorschakelen

U kunt oproepen doorsturen naar een andere ontvanger, zoals een ander telefoonnummer, een ander apparaat of een antwoordservice. U kunt oproepen ook doorschakelen die binnenkomen op SIM-kaart 1 naar SIM-kaart 2 wanneer SIM-kaart 1 niet bereikbaar is en omgekeerd. Deze functie heet Dual SIM reachability (Dubbele SIM-kaart bereikbaarheid). Deze moet u handmatig activeren.

Gesprekken doorschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Selecteer een SIM-kaart.
  4. Tik op Gesprekken doorverbinden en selecteer een optie.
  5. Voer het nummer in waarnaar u de gesprekken wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

Gesprekken doorschakelen uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Selecteer een simkaart.
  4. Tik op Gesprekken doorverbinden.
  5. Selecteer een optie en tik vervolgens op Uit.

Bereikbaarheidsfunctie voor dubbele SIM inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Dubbele SIM > Bereikbaarheid dubbele SIM.
  3. Tik onder Bereikbaarheid dubbele SIM op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
  4. Volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Tip

Als de bereikbaarheidsfunctie voor dubbele SIM niet werkt nadat u deze hebt ingeschakeld, moet u controleren of u de telefoonnummers voor elke SIM-kaart goed hebt ingevoerd. In sommige gevallen worden de nummers tijdens de installatie automatisch gevonden. Anders wordt u gevraagd om ze handmatig in te voeren.