Tekst invoeren met spraakinvoer

Als u tekst invoert, kunt u de spraakinvoerfunctie gebruiken in plaats van de woorden te typen. Zeg gewoon de woorden die u wilt invoeren. Spraakinvoer is een experimentele technologie van Google™, en is beschikbaar voor een aantal talen en landen. U moet spraakinvoer inschakelen voordat u het kunt gebruiken.

Spraakinvoer inschakelen

1. Wanneer het schermtoetsenbord wordt weergegeven, tikt u op Icn sony textinput numbers symbols.
  2. Tik op Icn sony menu settings en vervolgens op Instellingen voor toetsenbord.
  3. Tik op de schuifregelaar Toets voor Google™ voice-typen. Als de functie is ingeschakeld, verschijnt Icn sony voice input mic only op het toetsenbord.

Tekst invoeren met spraakinvoer

1. Open het virtuele toetsenbord en zorg dat de spraakinvoerfunctie is ingeschakeld.
  2. Tik op Icn sony voice input mic only. Als Icn sony voice input mic circle verschijnt, kunt u tekst invoeren door te spreken.
  3. Als u klaar bent, tikt u nogmaals op Icn sony voice input mic circle. De voorgestelde tekst wordt weergegeven.
  4. Bewerk de tekst eventueel met de hand.