Het geluid verbeteren

De geluidskwaliteit verbeteren met de equalizer

1. Open het menu Muziek en tik op Instellingen > Geluidsinstellingen > Geluidseffecten > Equalizer.
  2. Sleep de knoppen van de frequentieband omhoog of omlaag als u het geluid handmatig wilt aanpassen. Kies een vooraf ingestelde mogelijkheid door op Icn sony music equalizer select te tikken om een mogelijkheid te kiezen en tik vervolgens ter bevestiging op OK.

De functie Surround-geluid inschakelen

1. Open het menu Muziek en tik op Instellingen > Geluidsinstellingen > Geluidseffecten > Surroundgeluid (VPT).
  2. Veeg naar links of rechts om een instelling te selecteren en tik ter bevestiging op OK.