De geluidsuitvoer verbeteren

U kunt het geluid van uw apparaat verbeteren door handmatig individuele geluidsinstellingen in te schakelen, zoals de equalizer en surround-geluid. U kunt ook de dynamische normalisator inschakelen om volumeverschillen tussen nummers en video's te beperken.

De geluidsuitvoer automatisch verbeteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
  3. Schakel de functie ClearAudio+ in door op de schuifregelaar te tikken.

De geluidsinstellingen handmatig aanpassen

1. Tik in het startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
  3. Als ClearAudio+-functie is ingeschakeld, tikt u op de schuifregelaar om deze uit te schakelen.
  4. Tik op Geluidseffecten > Equalizer.
  5. Pas de geluidsinstellingen aan door de frequentiebandknoppen omhoog of omlaag te slepen.

Tip

Handmatig aanpassen van instellingen voor geluidsuitvoer heeft geen invloed op applicaties voor gesproken communicatie. De geluidskwaliteit van een gesprek verandert bijvoorbeeld niet.

Volumeverschillen beperken met de volumebalans

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
  3. Als de functie DSEE HX is ingeschakeld, schakelt u deze uit door op de schuifregelaar te tikken.
  4. Schakel de functie Volumebalans in door op de schuifregelaar te tikken.