Video's bewerken met de applicatie Videobewerker

U kunt video's bewerken die u met uw camera gemaakt heeft. U kunt bijvoorbeeld de video inkorten of de afspeelsnelheid aanpassen. Na het opslaan van de bewerkte video blijft de onbewerkte versie op uw apparaat opgeslagen.

Een video inkorten

1. Zoek in Album de video die u wilt bewerken en tik erop.
  2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Icn sony movie edit.
  3. Swlecteer Video-editor als dit gevraagd wordt en tik op Inkorten.
  4. Als u het inkortframe naar een ander deel van de tijdlijn wilt verplaatsen, houdt u de rand van het inkortframe vast en sleept u het naar de gewenste positie. Tik vervolgens op Toepassen.
  5. Als u een kopie van de ingekorte video wilt opslaan, tikt u op OPSLAAN.

De snelheid van een video aanpassen

1. Zoek in Album naar de video die u wilt afspelen en tik erop.
  2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Icn sony movie edit.
  3. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Video-editor en tikt u op Snelheid.
  4. Selecteer een optie, sleep de rand van de tijdlijn naar de gewenste positie en tik op Toepassen.
  5. Als u een kopie van de bewerkte video wilt opslaan, tikt u op OPSLAAN.

Een foto maken van een video

1. Zoek in Album naar de video die u wilt afspelen en tik erop.
  2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Icn sony movie edit.
  3. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Video-editor en tikt u op Foto vastleggen.
  4. Selecteer het gewenste kader met behulp van de pijlen of door de markering op de voortgangsbalk te slepen en tik vervolgens op Opslaan.