Uw apparaat gebruiken in combinatie met een auto-infotainmentsysteem

Sluit uw apparaat met een USB-kabel aan op een MirrorLink™-gecertificeerd auto-infotainmentsysteem om bijvoorbeeld een navigatie-app te gebruiken of naar muziek van uw apparaat te luisteren terwijl u rijdt. Na aansluiting kunt u de apps navigeren met behulp van de bedieningselementen van het infotainmentsysteem.

Note

Sommige toepassingen zijn mogelijk niet beschikbaar tijdens de MirrorLink™-koppeling. Tevens worden beschermde gegevens, zoals video's die beveiligd zijn met Digital Rights Management (DRM), niet beschikbaar gemaakt via MirrorLink™.

Uw apparaat verbinden met een auto-infotainmentsysteem

• Verbind het apparaat met het auto-infotainmentsysteem via een USB-kabel. Het scherm van uw apparaat verschijnt op het scherm van het infotainmentsysteem.

Note

Wordt de verbinding tussen uw apparaat en het infotainsysteem niet automatisch tot stand gebracht, dan moet u MirrorLink™ mogelijk handmatig starten.