account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Super-vivid-stand

De stand Super-vivid versterkt de helderheid en verzadiging van de kleuren in uw foto's en video's terwijl u ze op het apparaat bekijkt.

De modus Super-vivid aanzetten

  1. Tik vanaf uw startscherm op Icn sony home apptray normal .
  2. Vind en tik op Instellingen > Scherm >Beeldverbetering.
  3. Tik op de Superlevendige modus radioknop als deze niet al geselecteerd is.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer