Overzicht van applicaties

Note

Wellicht staan bepaalde applicaties niet op uw apparaat of worden ze niet ondersteund door alle netwerken of serviceproviders in alle regio's.

Icn sony app gallery

Gebruik de applicatie Album om uw foto's en video's te beheren, bekijken en bewerken.

Icn sony app amazon

Blader door duizenden producten en koop deze rechtstreeks vanaf uw apparaat.

Icn sony app avg protection

Beveilig uw apparaat tegen virussen, malware, spyware, phishing-aanvallen en onlinemisbruik.

Icn sony app calculator

Gebruik de applicatie Rekenmachine om basisberekeningen uit te voeren.

Icn sony app calendar

Gebruik de applicatie Agenda om gebeurtenissen bij te houden en uw afspraken te beheren.

Icn sony app camera

Gebruik de camera om foto's te maken en video's op te nemen.

Icn sony app chrome

Gebruik de Chrome-webbrowser om te navigeren en webpagina's weer te geven en om favorieten, tekst en afbeeldingen te beheren.

Icn sony app alarm

Gebruik de applicatie Klok om verschillende alarmen en timers in te stellen.

Icn sony app phonebook

Gebruik de applicatie Contacten om telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens van uw contacten te beheren.

Icn sony app downloads

Open uw gedownloade applicaties, documenten en foto's.

Icn sony app google drive

Sla uw documenten en bestanden op voor eenvoudige toegang vanaf een willekeurig apparaat, deel deze met uw vrienden en werk samen met collega's.

Icn sony app email

Gebruik de applicatie E-mail om e-mails te verzenden en ontvangen via persoonlijke en zakelijke accounts.

Icn sony app facebook

Gebruik de applicatie Facebook™ om wereldwijd deel te nemen aan sociale netwerken met vrienden, familie en collega's.

Icn sony app radio

Zoek en luister naar FM-radiozenders.

Icn sony app gmail

Gebruik de applicatie Gmail™ om e-mailberichten te lezen, schrijven en ordenen.

Icn sony app google search

Zoek naar informatie op uw apparaat en op internet.

Icn sony app google talk

Gebruik de applicatie Hangouts™ om online met vrienden te chatten.

Icn sony app xperia lounge

Geniet van muziek, films, apps en games op uw apparaat en krijg exclusief toegang tot unieke inhoud die alleen beschikbaar is voor Xperia™-apparaten.

Icn sony app google maps

Bekijk uw huidige locatie, zoek andere locaties en plan routes met Google Maps™.

Icn sony app messaging

Gebruik de applicatie Berichten om sms- en mms-berichten te verzenden en ontvangen.

Icn sony app music player

Gebruik de applicatie Muziek om muziek en audioboeken te ordenen en af te spelen.

Icn sony app socialife

Bekijk nieuws van News Suite.

Icn sony app dialer

Voer telefoongesprekken door het nummer handmatig in te voeren of door middel van de functie Smart Dial.

Icn sony app google photos

Zoek of blader door al uw foto's en video's of orden ze.

Icn sony app google movies and tv

Gebruik de applicatie Google Play Movies & TV om films en tv-programma's te bekijken die u op Google Play hebt gekocht of gehuurd.

Icn sony app google play music

Met de applicatie Google Play Music ontdekt u duizenden nummers en kunt u deze afspelen.

Icn sony app market place

Gebruik de applicatie Play Store™ om applicaties te kopen of gratis te downloaden.

Icn sony app play station

Blijf verbonden met uw gamevrienden en de games die u graag speelt, ga winkelen in de PlayStation®Store, en meer.

Icn sony app settings

Optimaliseer de instellingen naar eigen inzicht.

Icn sony app spotify

Stream muziek, blader door collecties van vrienden of door de discografie van artiesten, of maak uw eigen radiostation.

Icn sony app support

Gebruik de applicatie Ondersteuning voor gebruikersondersteuning op uw apparaat. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot een gebruikershandleiding, informatie over het oplossen van problemen, en tips en trucs.

Icn sony app track id

Identificeer muziektracks die u in uw omgeving hoort en ontvang info over de artiest, het album en eventuele andere informatie.

Icn sony app movies

Gebruik de applicatie Video om video's op uw apparaat af te spelen en inhoud te delen met uw vrienden.

Icn sony app google voice search

Gebruik uw stem om inhoud op internet te zoeken.

Icn sony app weather new

Gebruik de applicatie Weer om weersvoorspellingen te bekijken.

Icn sony app whats new

Gebruik de applicatie What's New om nieuwe games, apps en media-inhoud te ontdekken.

Icn sony app youtube

Gebruik YouTube™ om video's van over de hele wereld te bekijken en uw eigen video's te delen.