Klok

U kunt een of meer alarmen instellen en alle geluidsbestanden op het apparaat als wekkersignaal gebruiken. Het alarm gaat niet af als het apparaat is uitgeschakeld.

De indeling voor alarmtijden is dezelfde als de indeling die u hebt geselecteerd voor de algemene tijdinstellingen, bijvoorbeeld 12-uurs- of 24-uursindeling.

Overzicht alarmen op Sony Smartphones

1 Het tabblad alarmen openen
2 Het tabblad wereldklok openen
3 De tabblad stopwatch openen
4 Het timertabblad openen
5 Opties weergeven voor het huidige tabblad
6 Datum- en tijdinstellingen openen
7 Een alarm in- of uitschakelen
8 Een nieuw alarm toevoegen

Een nieuw alarm instellen

1. Tik in het startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Klok.
  3. Tik op Icn sony calendar alarm add.
  4. Tik op Tijd en selecteer de gewenste waarde.
  5. Tik op OK.
  6. Bewerk eventueel andere alarminstellingen.
  7. Tik op Opslaan.

Een alarm in de sluimerstand zetten wanneer het klinkt

• Tik op Sluimeren.

Een alarm uitschakelen wanneer dit afgaat

• Sleep Icn sony stat notify alarm naar rechts.

Tip

Als u een sluimerend alarm wilt uitschakelen, dubbeltikt u op de statusbalk om het meldingsvenster te openen en tikt u vervolgens op Icn sony stat notify alarm.

Een bestaand alarm bewerken

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Voer de gewenste wijzigingen door.
  3. Tik op Opslaan.

Een alarm in- of uitschakelen

• Ga naar en tik op Klok en tik vervolgens op de schuifregelaar van het alarm dat u wilt in- of uitschakelen.

Een alarm verwijderen

1. Tik op Klok en houd het alarm dat u wilt verwijderen aangeraakt.
  2. Tik op Alarm verwijderen en vervolgens op Ja.

Het geluid van een alarm instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Tik op Alarmgeluid en selecteer een optie of tik op Icn sony browser add om een muziekbestand te selecteren.
  3. Tik op Gereed en vervolgens op Opslaan.

Tip

Zie Volume-instellingen voor meer informatie over het aanpassen van het alarmvolume.

Het volumeniveau van een alarm aanpassen

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Sleep de volumeschuifregelaar onder Alarmvolume naar de gewenste positie.
  3. Tik op Opslaan.

Een herhaald alarm instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Tik op Herhalen.
  3. Markeer de selectievakjes voor de gewenste dagen en tik op OK.
  4. Tik op Opslaan.

De trilfunctie voor een alarm activeren

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Tik op de schuifregelaar Trillen om de functie in of uit te schakelen.
  3. Tik op Opslaan.

Het gedrag van de toetsen aan de zijkant instellen

1. Tik op Klok en vervolgens op het alarm dat u wilt bewerken.
  2. Tik op Werking van zijtoetsen en kies het gewenste gedrag van de toetsen aan de zijkant als deze tijdens het alarm worden ingedrukt.
  3. Tik op Opslaan.