Surfen op internet

De Google Chrome™-webbrowser voor Android™-apparaten wordt voor de meeste landen vooraf geïnstalleerd geleverd. Ga naar http://support.google.com/chrome en klik op de link "Chrome for Mobile" voor meer gedetailleerde informatie over het gebruik van deze webbrowser.

Internetten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Icn sony app chrome.
    3. Als u Google Chrome™ voor het eerst gebruikt, selecteer dan of u zich wilt aanmelden bij een Google™-account of anoniem wilt bladeren met Google Chrome™.
    4. Voer een zoekterm of internetadres in het zoek- en adresveld in en tik vervolgens op Icn sony menu search op het toetsenbord.