Het gesprekkenlogboek gebruiken

In het gesprekkenlogboek vindt u gemiste Icn sony call log header missed call, ontvangen Icn sony call log header incoming call en gekozen Icn sony call log header outgoing call oproepen.

De gesprekkenlijst openen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Tik vervolgens op Icn sony app dialer.
    3. Als de gesprekkenlijst niet verschijnt, tikt u op Icn sony key and back.

Uw gemiste gesprekken weergeven

1. Als u een gemiste gesprek hebt, wordt Icn sony call log header missed call in de statusbalk weergegeven. sleep de statusbalk omlaag.
    2. Tik op Gemiste oproep.

Een nummer uit uw gesprekkenlijst bellen

• Tik op het nummer.

Tip

Als u een nummer wilt bewerken voordat u het belt, houdt u het betreffende nummer in de gesprekkenlijst aangeraakt. Vervolgens tikt u op Nummer bewerken voor bellen.

Een nummer uit de gesprekkenlijst aan uw contacten toevoegen

1. Houd een van de nummers in de gesprekkenlijst aangeraakt en tik op Toevoegen aan Contacten.
    2. Selecteer een bestaand contact waaraan u het nummer wilt toevoegen, of tik op Nieuw contact maken.
    3. Bewerk de contactgegevens en tik op OPSLAAN.

Opties van de gesprekkenlijst weergeven

• Tik op Icn sony key menu als de gesprekkenlijst is geopend.

Tip

Aan de hand van de bovenstaande aanwijzing kunt u ook de algemene gespreksinstellingen openen.