Muziek overbrengen naar uw apparaat

Er bestaan verschillende methodes om muziek vanaf een computer naar uw apparaat over te zetten:

• U kunt muziekbestanden overzetten tussen uw apparaat en een computer met de bijgeleverde USB-kabel. Nadat deze is aangesloten, selecteert u Bestanden overzetten (MTP) op het apparaat en vervolgens kunt u de bestanden kopiëren en plakken of verslepen met de computer. Zie Bestanden beheren met een computer.
    • U kunt de Xperia™ Companion-software gebruiken om uw mediabestanden tussen de computer en uw apparaat over te zetten. Meer informatie en download Xperia™ Companion voor Windows of Xperia™ Companion voor Mac.

Note

Mogelijk ondersteunt de applicatie Muziek niet alle soorten muziekbestanden. Download voor meer informatie over de ondersteunde bestandsindelingen en het gebruik van multimediabestanden (audio, foto's, video) de whitepaper voor uw apparaat via Helpdocumenten.