TalkBack

TalkBack is een schermleesdienst voor slechtzienden. TalkBack beschrijft met spraak gebeurtenissen en handelingen die op het Android-apparaat worden uitgevoerd. TalkBack beschrijft de gebruikersinterface en leest softwarefouten, meldingen en berichten voor.

TalkBack inschakelen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Vind en tik op Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack.
    3. Tik op de aan-uitknop en tik vervolgens op OK.

Note

Tik op Instellingen om de instellingen te wijzigen voor spraak, feedback en aanraken voor TalkBack.

Tip

TalkBack start meteen een tutorial nadat u de functie inschakelt. Tik tweemaal op de knop Afsluiten om de tutorial af te sluiten.

TalkBack uitschakelen

1. Dubbeltik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Vind en dubbeltik op Instellingen > Toegankelijkheid> TalkBack.
    3. Dubbeltik op de aan-uitknop en dubbeltik vervolgens op OK.