Diagnostische tests op uw apparaat uitvoeren

De toepassing Xperia™ Diagnostics kan een specifieke functie testen of een volledige diagnostische test uitvoeren om te controleren of uw Xperia™-apparaat goed werkt.

Xperia™ Diagnostics kan:
    • Mogelijke hardware- of softwareproblemen op uw Xperia™-apparaat beoordelen.
    • Analyseren hoe goed toepassingen op uw apparaat werken.
    • Het aantal afgebroken gesprekken gedurende de afgelopen 10 dagen registreren.
    • Geïnstalleerde software identificeren en nuttige informatie over uw apparaat leveren.

Note

De toepassing Xperia™ Diagnostics is vooraf geïnstalleerd op de meeste Android™-apparaten van Sony. Als de optie Diagnostics niet beschikbaar is onder Instellingen > Over tablet, kunt u een light-versie downloaden via Google Play™.

Een specifieke diagnostische test uitvoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Over tablet > Diagnostische gegevens > Testen.
    3. Selecteer een test in de lijst.
    4. Volg de aanwijzingen en tik op Ja of Nee om te bevestigen of een functie werkt.

Alle diagnostische tests uitvoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Tik op Instellingen > Over tablet > Diagnostische gegevens >Testen > Alles uitvoeren.
    3. Volg de aanwijzingen en tik op Ja of Nee om te bevestigen of een functie werkt.

Informatie over uw apparaat bekijken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Over tablet > Diagnostische gegevens > Feiten.