Uw berichten organiseren

Een bericht verwijderen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet en tik op Icn sony app messaging .
    2. Tik op het gesprek met het bericht dat u wilt verwijderen.
    3. Raak het bericht aan dat u wilt verwijderen, houd het vast en tik vervolgens op Bericht verwijderen > Verwijderen.

Gesprekken verwijderen

1. Tik op uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet; ga naar en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Gesprekken verwijderen.
    3. Schakel de selectievakjes in voor de gesprekken die u wilt verwijderen en tik dan op Icn sony menu delete > Verwijderen.

Een ster toevoegen aan een bericht

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet; ga naar en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op het gesprek dat u wilt openen.
    3. Raak het bericht aan waaraan u een ster wilt toevoegen, houd het vast en tik vervolgens op Ster toevoegen.
    4. Om een ster te verwijderen, houdt u het betreffende bericht aangeraakt en tikt u op Ster verwijderen.

Berichten met een ster weergeven

1. Tik op het Startscherm op Icn sony and app tray tablet, ga naar Icn sony app messaging en tik hierop.
    2. Tik op Icn sony key menu en op Berichten met ster.
    3. Alle berichten met een ster worden in een lijst weergegeven.

Naar berichten zoeken

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony and app tray tablet, zoek naar Icn sony app messaging en tik hierop.
    2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Zoeken.
    3. Voer uw zoektermen in. De zoekresultaten worden in een lijst weergegeven.