Onderdrukken van ruis

Uw apparaat ondersteunt headsets voor het onderdrukken van ruis. Door een headset voor het onderdrukken van ruis te gebruiken, krijgt u een veel betere geluidskwaliteit wanneer u bijvoorbeeld naar muziek luistert in een rumoerige omgeving zoals op een bus, een trein of een vliegtuig. U kunt deze functie ook gebruiken om een stille omgeving te scheppen voor studie, werken of lezen.

Tip

Voor optimale prestaties worden headsets van Sony voor het onderdrukken van ruis aanbevolen.

Een ruisonderdrukkende headset gebruiken

1. Verbind de ruisonderdrukkende headset met uw apparaat.
  2. Tik vanaf uw hoofdscherm op Icn sony and app tray tablet > Instellingen > Geluid en melding > Accessoire-instellingen > Ruisonderdrukking en versleep vervolgens de schuifregelaar naast Ruisonderdrukking naar rechts.
  3. Sleep de schuifregelaar Energiebesparingsmodus naar rechts als u alleen tijdens het afspelen van muziek of het bekijken van video's, of wanneer het scherm actief is, Ruisonderdrukking ingeschakeld wilt hebben.
  4. Sleep de schuifregelaar naast Energiebesparingsmodus naar links als u Ruisonderdrukking ingeschakeld wilt hebben zolang de headset is aangesloten.

Note

Een ruisonderdrukkende headset is mogelijk niet met uw apparaat meegeleverd.

De instellingen aanpassen aan de geluidsomgeving

1. Zorg er voor dat u een ruisonderdrukkende headset hebt aangesloten op uw apparaat.
  2. Tik in uw startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  3. Tik op Instellingen > Geluid en melding > Accessoire-instellingen >Ruisonderdrukking > Ruisomgeving.
  4. Selecteer het betreffende type ruisomgeving en tik op OK.