Het scherm van het apparaat draadloos spiegelen

U kunt met de schermspiegelfunctie het scherm van een ander Xperia™-apparaat delen op het scherm van uw apparaat zonder een kabel nodig te hebben. U kunt inhoud op uw apparaat ook op een scherm of tv bekijken dat Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunt.

Het scherm van een ander Xperia™-apparaat op uw eigen apparaat spiegelen

1. Uw apparaat: Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Vind en tik op Instellingen > Apparaatverbinding >Schermreproductie.
    3. Tik onder Ontvangen op Aan de slag.
    4. Ander apparaat: Vanaf de Startscherm, tik op Icn sony and app tray tablet.
    5. Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie > Aan de slag.
    6. Tik op OK en selecteer een apparaat.
    7. Uw apparaat: Tik op Accepteren om de verbinding met uw apparaat toe te staan.

Het beeldscherm van uw apparaat op een televisiescherm weergeven

1. Televisie: Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw televisie om de functie voor schermreproductie (scherm spiegelen) in te schakelen.
    2. Uw apparaat: Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    3. Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
    4. Tik op Aan de slag.
    5. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Note

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracastondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet. Als uw televisie geen schermreproductie ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Dek het ‎Wi-Fi‎ -antennegebied van uw apparaat niet af wanneer u schermreproductie gebruikt.

Schermreproductie tussen apparaten stoppen

1. Tik vanuit het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Zoek en tik op Instellingen > Apparaatverbinding >Schermreproductie.
    3. Tik op Verb. verbreken en vervolgens op OK.