Internet- en MMS-instellingen

Als u multimediaberichten wilt versturen of wilt internetten als geen ‎Wi-Fi‎ -netwerk beschikbaar is, hebt u een actieve mobiele gegevensverbinding nodig met de juiste instellingen voor internet en MMS (Multimedia Messaging Service). Een paar tips:

• Voor de meeste mobiele telefoonnetwerken en aanbieders zijn de internet- en MMS-instellingen vooraf op het apparaat geïnstalleerd. U kunt dan meteen internetten en multimediaberichten verzenden.
    • U kunt deze instellingen downloaden via ‎Wi-Fi‎ .
    • U kunt op elk moment handmatig instellingen voor internet en MMS op uw apparaat toevoegen, wijzigen of verwijderen. Als u een internet- of MMS-instelling per ongeluk wijzigt of verwijdert, downloadt u de internet- en MMS-instelling opnieuw.
    • Als u via een mobiel netwerk geen toegang tot internet krijgt of als multimediaberichten niet functioneren, zelfs als de internet- en MMS-instellingen correct naar het apparaat zijn gedownload, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen voor problemen met netwerkdekking, mobiel dataverkeer en MMS.
    • Als de instelling Voorkeur voor batterijtijd van de STAMINA-modus is geactiveerd om energie te sparen, wordt al het mobiele dataverkeer onderbroken als het scherm is uitgeschakeld. Als dit verbindingsproblemen veroorzaakt, stel dan in dat enkele applicaties en services niet worden onderbroken, of deactiveer de STAMINA-modus tijdelijk.
    • Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, dan kan alleen de eigenaar, d.w.z. de primaire gebruiker, de instellingen voor internet en berichten downloaden vanuit het menu Instellingen. De gedownloade instellingen zijn echter wel van toepassing op alle gebruikers.

Internet- en MMS-instellingen downloaden

1. Tik vanaf uw Startscherm op het Icn sony and app tray tablet.
    2. Vind en tik op Instellingen > Meer >Internetinstellingen.
    3. Tik op Accepteren. Nadat de instellingen zijn gedownload, verschijnt in de statusbalk Icn sony internet settings downloaded en wordt mobiele gegevens automatisch geactiveerd.

Note

Als de instellingen niet op uw apparaat gedownload kunnen worden, controleer dan de signaalsterkte van uw mobiele netwerkverbinding. Ga naar een open locatie zonder obstakels of ga vlak bij het raam staan en probeer het downloaden opnieuw.

Internet- en MMS-instellingen toevoegen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
    3. Tik op Namen toegangspunten > Icn sony menu add.
    4. Tik op Naam, geef een gewenste naam op en tik vervolgens op OK.
    5. Tik op APN, voer de naam van het toegangspunt in en tik vervolgens op OK.
    6. Voer alle vereiste gegevens in. Als u niet weet welke gegevens vereist zijn, neem dan contact op met uw netwerkoperator voor meer informatie.
    7. Als u klaar bent, tikt u op Icn sony key menu en vervolgens op OPSLAAN.

De gedownloade instellingen voor internet en MMS bekijken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
    2. Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
    3. Tik op Namen toegangspunten.
    4. Voor meer informatie tikt u op een van de beschikbare items.