Startscherm

Het Startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Uw startscherm kan maximaal zeven vensters bevatten, die groter zijn dan de normale breedte van de schermweergave. Het aantal vensters van het startscherm wordt weergegeven door een reeks punten onderin het startscherm. De gemarkeerde stip toont het venster waar u zich momenteel in bevindt.

Uitbreiding deelvensters op het startscherm van Sony-apparaten

Ga naar de startpagina

• Druk op Icn sony key and home.

Door het startscherm bladeren

Startscherm op Sony-apparaten

Vensters startscherm

U kunt nieuwe vensters toevoegen aan uw startscherm (maximaal zeven vensters) en vensters verwijderen. U kunt tevens het venster instellen dat u wilt gebruiken als het hoofdvenster voor het startscherm.

Deelvensters op het startscherm van Sony-apparaten

Een deelvenster instellen als het hoofdvenster van het startscherm

1. Houd een gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om te bladeren naar het venster dat u wilt instellen als uw hoofdvenster van het startscherm, tik vervolgens linksboven op Icn sony key and home.

Een venster aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied van het Startscherm aangeraakt.
    2. Veeg helemaal naar rechts of links om door de deelvensters te bladeren en tik vervolgens op Icn sony and homescreen add pane.

Een deelvenster verwijderen van de startpagina

1. Houd een willekeurig gebied op het startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om naar het deelvenster te gaan dat u wilt verwijderen en tik op Icn sony and homescreen delete pane rechtsboven in de hoek van het deelvenster.

Instellingen startpagina

Gebruik de snelkoppeling Instellingen van het startscherm om een aantal basisinstellingen voor het startscherm aan te passen. U kunt het startscherm bijvoorbeeld instellen om automatisch te draaien en de grootte van de pictogrammen aan te passen.

De startpagina instellen op automatisch draaien

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt en tik vervolgens op Instellingen.
    2. Sleep de schuifregelaar naast Automatisch draaien naar de positie Aan.

De grootte van pictogrammen op de startpagina aanpassen

1. Tik op een leeg gebied op de startpagina en houd het vast. Tik vervolgens op Instellingen van het startscherm.
    2. Tik op Pictogramgrootte en selecteer vervolgens een optie.