account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Gmail™

    Als u een Google™-account hebt, kunt u de Gmail™-applicatie gebruiken om e-mailberichten te lezen en te schrijven.

    Overzicht postvak IN Gmail op Sony-apparaten
    1 Een lijst weergeven van alle Gmail-accounts en -mappen
    2 Zoeken naar e-mailberichten
    3 Een e-mailbericht archiveren
    4 E-mailbericht verwijderen
    5 Een e-mailbericht als ongelezen markeren
    6 Een e-mailbericht naar een map verplaatsen
    7 Instellingen en opties openen
    8 Lijst met e-mailberichten
    9 E-mailbericht schrijven

    Meer informatie over Gmail™

    • Wanneer de Gmail-applicatie is geopend, sleept u de linker rand van het scherm naar rechts en zoekt u naar en tikt u op Help.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer