Overzicht applicaties

Icn sony app alarm

Gebruik de applicatie Klok om verschillende alarmen in te stellen.

Icn sony app chrome

Gebruik de webbrowser om te navigeren en webpagina's weer te geven, favorieten, tekst en afbeeldingen te beheren.

Icn sony app calculator

Gebruik de applicatie Rekenmachine om berekeningen uit te voeren.

Icn sony app calendar

Gebruik de applicatie Agenda om gebeurtenissen bij te houden en uw afspraken te beheren.

Icn sony app camera

Gebruik de applicatie Camera om foto's te maken en videoclips op te nemen.

Icn sony app phonebook

Gebruik de applicatie Contacten om telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens met betrekking tot uw contacten te beheren.

Icn sony app downloads

Gebruik de applicatie Downloads om de downloadgeschiedenis van de browser te openen.

Icn sony app email

Gebruik de applicatie E-mail om e-mails te verzenden en ontvangen via privé- en zakelijke accounts.

Icn sony app facebook

Gebruik de applicatie Facebook™ om wereldwijd deel te nemen aan sociale netwerken met vrienden, familieleden en collega's.

Icn sony app radio

Gebruik de applicatie FM-radio om door FM-radiozenders te bladeren en ernaar te luisteren.

Icn sony app gallery

Gebruik de applicatie Album om uw foto's en video's te bekijken, bewerken en delen.

Icn sony app gmail

Gebruik de applicatie Gmail om e-mailberichten te lezen, te schrijven en te rangschikken.

Icn sony app google search

Gebruik de applicatie Google om in uw apparaat en op internet te zoeken.

Icn sony app google maps

Gebruik de applicatie Google Maps om de huidige locatie te bekijken, andere locaties en plaatsen te zoeken en routes te berekenen.

Icn sony app market place

Gebruik de applicatie Play Store™ om gratis en betaalde applicaties voor uw apparaat te downloaden.

Icn sony app messaging

Gebruik de applicatie Berichten om sms- en mms-berichten te verzenden en ontvangen.

Icn sony app movies

Gebruik de applicatie Video om video's op uw apparaat af te spelen en inhoud te delen met uw vrienden.

Icn sony app music player

Gebruik de applicatie Muziek om muziek, audioboeken en podcasts te rangschikken en af te spelen.

Icn sony app weather

Gebruik de applicatie Nieuws en weer om het nieuws te lezen en de weersvoorspelling te zien.

Icn sony app dialer

Gebruik de applicatie Telefoon om telefoongesprekken te voeren door het nummer handmatig in te voeren of door middel van de functie Smart Dial.

Icn sony app settings

Gebruik de applicatie Instellingen om de instellingen van uw telefoon aan te passen.

Icn sony app google talk

Gebruik de applicatie Hangouts™ om online met vrienden te chatten.

Icn sony app track id

Gebruik de applicatie TrackID™ om muziektracks te identificeren die u in uw omgeving hoort en informatie te krijgen over onder meer de artiest en het album.

Icn sony app youtube

Gebruik de applicatie YouTube™ om video's van over de hele wereld te bekijken en te delen.

Icn sony app backup and restore

Gebruik de applicatie Back-up maken en herstellen om back-ups te maken van de inhoud op uw apparaat of deze te herstellen, zoals contacten, SMS-berichten, favorieten, agendagegevens, enz.

Icn sony app smart connect

Gebruik de applicatie Smart Connect™ om in te stellen wat er in uw apparaat gebeurt wanneer u een accessoire aansluit of loskoppelt.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator maakt automatisch korte video's van ongeveer 30 seconden op basis van bestaande foto's en video's. De applicatie bepaalt automatisch de tijdsbalk om de film te maken.

Icn sony app lifelog

Gebruik de applicatie Lifelog om automatisch uw doen en laten bij te houden. U kunt bijvoorbeeld doelen stellen en de voortgang ervan bijhouden of speciale momenten tot favoriet maken.

Icn sony app support

Gebruik de applicatie Ondersteuning om gebruikersondersteuning op het apparaat te openen. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot een gebruikershandleiding, informatie over het oplossen van problemen, en tips en trucs.

Note

Sommige applicaties worden niet door alle netwerken en/of serviceproviders in alle gebieden ondersteund of vermeld.