Contacten toevoegen en bewerken

Een contact toevoegen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Icn sony btn add contact.
  3. Als u uw contacten hebt gesynchroniseerd met één of meerdere accounts en een nieuw contact toevoegt, moet u het account selecteren waaraan u dit contact wilt toevoegen. U kunt ook op Geen back-up tikken als u het contact alleen op uw apparaat wilt gebruiken en opslaan.
  4. Voer de gewenste gegevens voor het contact in of selecteer deze.
  5. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Note

Het account dat u in stap 3 voor synchronisatie hebt gekozen, wordt als standaardaccount weergegeven wanneer u een nieuw contact toevoegt. Als u een contact in een bepaald account opslaat, wordt dat account als standaardaccount voor opslag weergegeven wanneer u een nieuw contact toevoegt. Als u een contact in een bepaald account hebt opgeslagen en u dit wilt wijzigen, moet u een nieuw contact aanmaken en een ander account voor opslag kiezen.

Tip

Als u vóór het telefoonnummer van een contact een plusteken en de landcode toevoegt, hoeft u het nummer niet te bewerken wanneer u vanuit andere landen belt.

Een contact bewerken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Bewerk de gewenste informatie.
  4. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Note

Sommige synchronisatieservices laten u geen contactgegevens bewerken.

Een afbeelding koppelen aan een contact

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tik op Icn sony contact edit add photo en selecteer een methode om de contactafbeelding toe te voegen en naar wens te bewerken.
  4. Als u de afbeelding hebt toegevoegd, tikt u op OPSLAAN.

Tip

U kunt ook een afbeelding aan een contact toevoegen vanuit de applicatie Album . Als u een afbeelding wilt toevoegen die is opgeslagen op een online account, moet u de foto eerst downloaden.

De beltoon voor een contact personaliseren

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet en tik vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op de contactgegevens die u wilt aanpassen en tik vervolgens op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tik op Icn sony key menu > Ringtone instellen.
  4. Selecteer een optie in de lijst en tik op Icn sonynew window holo dark om een muziekbestand te selecteren dat in uw apparaat staat opgeslagen. Tik daarna op Gereed.
  5. Tik op OPSLAAN.

Contacten verwijderen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Houd het contact dat u wilt verwijderen, aangeraakt.
  3. Om alle contacten te verwijderen, tikt u op de pijl omlaag om het vervolgkeuzemenu te openen en vervolgens selecteert u Alles markeren.
  4. Tik op Icn sony contact delete en vervolgens op Verwijderen.

Contactgegevens over uzelf bewerken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Mijzelf en vervolgens op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Voer de nieuwe gegevens in of voer de gewenste wijzigingen door.
  4. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Een nieuw contact toevoegen uit een tekstbericht

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet, ga naar en tik op Icn sony app messaging.
  2. Tik op het pictogram naast het telefoonnummer en tik op Opslaan.
  3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
  4. Bewerk de contactgegevens en tik op OPSLAAN.