account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Locatieservices gebruiken

Applicaties zoals Maps en de camera kunnen via locatieservices informatie gebruiken van mobiele en ‎Wi-Fi‎ -netwerken en tevens GPS-informatie (Global Positioning System) om uw locatie bij benadering te bepalen. Als de verbinding met GPS-satellieten niet optimaal is, kan uw apparaat uw locatie met behulp van de ‎Wi-Fi‎ -functie bepalen. En als u niet binnen het bereik van een netwerk bent, kan uw apparaat uw locatie met behulp van uw mobiele netwerk bepalen.

Als u wilt dat uw apparaat weet waar u bent, moet u locatieservices inschakelen.

Note

Er kunnen kosten voor gegevensverbinding in rekening worden gebracht wanneer u verbinding met internet maakt vanaf uw apparaat.

Locatiediensten in- of uitschakelen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Tik op Instellingen > Locatie en tik op de aan-/uitschakelaar om de locatiediensten in of uit te schakelen.
  3. Tik op Akkoord ter bevestiging als u in stap 2 locatiediensten hebt ingeschakeld.

De nauwkeurigheid van GPS verbeteren

Als u de GPS-functie van het apparaat voor het eerst gebruikt, kan het enkele minuten duren voordat uw locatie wordt gevonden. Om ervoor te zorgen dat het zoeken zo goed mogelijk verloopt, moet u vrij zicht op de hemel hebben. Sta stil en bedek de GPS-antenne niet (het gemarkeerde gebied in de afbeelding). GPS-signalen kunnen door wolken en plastic dringen, maar niet door de meeste vaste objecten, zoals gebouwen en bergen. Wordt uw locatie niet na enkele minuten gevonden, ga dan ergens anders staan.

GPS-locatie op de Sony Xperia™ Z2 tablet
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer