Muziekstartschermmenu

Het Muziekstartschermmenu geeft u een overzicht van alle nummers op uw apparaat. Vanaf hier kunt u uw albums en afspeellijsten beheren.

Muziekportal op Sony-smartphones

1 Terugkeren naar de muziekstartscherm
    2 Geef de huidige afspeelwachtrij weer
    3 Blader door alle artiesten
    4 Blader door alle albums
    5 Blader door alle nummers
    6 Blader door uw muziekbibliotheek en filter op artiest, album of naam van nummer
    7 Door alle afspeellijsten bladeren
    8 Speel een gedeeld muziekbestand af op een ander apparaat
    9 Bekijk alle geabonneerde of gedownloade bestanden in Podcast
    10 Open het instellingsmenu voor de Muziek-applicatie
    11 Open het ondersteuningsmenu voor de Muziek-applicatie

Het startschermmenu Muziek openen

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal en ga naar en tik op Icn sony app music player.
    2. Versleep de linkerrand van het scherm naar rechts.

Terugkeren naar het startscherm Muziek

• Open het startschermmenu Muziek en tik op Start.
    • Als het startschermmenu Muziek is geopend, tikt u op het scherm rechts van het menu.

Een nummer verwijderen

1. Open het startschermmenu Muziek en blader vervolgens naar het nummer dat u wilt verwijderen.
    2. Raak de titel van het nummer aan, houd deze vast en tik op Verwijderen in de lijst die verschijnt.
    3. Tik opnieuw op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.