account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

TTY-modus (teksttelefoon)

Met de functie TTY (teksttelefoon) kunnen doven, slechthorenden en personen met een spraak- of taalprobleem communiceren via een TTY-apparaat of een teksttelefoonservice.

TTY-modus inschakelen

  1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep > Toegankelijkheid > TTY mode.
  3. Selecteer de betreffende TTY-modus.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer