Eenvoudig startscherm

Het Eenvoudig startscherm is een alternatief startscherm met de meestgebruikte applicaties en snelkeuzenummers om snel bepaalde contacten te bellen. Tevens bevat het grote lettertypes en pictogrammen voor voorgeïnstalleerde applicaties, zoals Contacten, Berichten en Kalender.

Het Eenvoudig startscherm inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Instellingen > Startpagina > Eenvoudig startscherm.
    3. Volg de instructies op het scherm en tik op OK.

Naar het standaardstartscherm schakelen

• Tik vanaf uw Startscherm op Instellingen > Eenvoudig startscherm verlaten > OK.