account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Muziek delen

    Een nummer delen

    1. Ga vanuit het startscherm Muziek naar het nummer of album dat u wilt delen.
    2. Raak de titel van het nummer aan en houd deze vast, tik vervolgens op Share.
    3. Selecteer een toepassing in de lijst en volg de instructies op het scherm.

    Tip

    U kunt op deze manier ook albums en afspeellijsten delen.

    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer