Contactinformatie verzenden

Uw visitekaartje verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op Mijzelf.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Delen.
    4. Selecteer een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.

Een contact verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op het contact waarvan u de details wilt verzenden.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Delen.
    4. Selecteer een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.

Meerdere contacten tegelijkertijd verzenden

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik op Diverse markeren.
    3. Markeer de contacten die u wilt verzenden of selecteer ze allemaal als u alle contacten wilt verwijderen.
    4. Tik op Icn sony gallery share en selecteer vervolgens een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.