Het apparaat verbinden met een draadloze controller uit de DUALSHOCK™ serie

Met een draadloze controller uit de DUALSHOCK™ serie kunt u games spelen die op uw apparaat zijn opgeslagen. U kunt uw apparaat ook spiegelen op een tv of ander scherm. Zie voor meer informatie over de schermspiegelfunctie het betreffende hoofdstuk in de handleiding.

Uw apparaat verbinden met een draadloze DUALSHOCK™4-controller

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Instellingen > Apparaatverbinding > DUALSHOCK™4.
    3. Tik op Controller koppelen en volg de instructies op het scherm om de verbinding te voltooien.