Videocontent beheren

Handmatig informatie over films ophalen

1. Controleer of uw apparaat over een actieve gegevensverbinding beschikt.
    2. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
    3. Tik op Icn sony key menu > Informatie.

Een video verwijderen

1. Tik vanuit het startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op Video.
    2. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startschermmenu Video te openen en blader door de verschillende categorieën naar het videobestand dat u wilt verwijderen.
    3. Raak de gewenste videominiatuur aan en houd deze vast, en tik op Verwijderen in de lijst die verschijnt.
    4. Tik opnieuw op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.