account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Vergrotingsgebaren

    Met vergrotingsgebaren kunt u inzoomen op delen van het scherm door driemaal achterelkaar op het touchscreen te tikken.

    Vergrotingsgebaren in- of uitschakelen

    1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Vind en tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Vergrotingsgebaren.
    3. Tik op de aan-/uitknop.

    Een gebied vergroten en over het scherm pannen

    1. Zorg dat Vergrotingsgebaren is ingeschakeld.
    2. Tik driemaal op een gebied. Houd vast en sleep met een vinger over het scherm.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer