Startscherm

Het Startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Uw startscherm kan maximaal zeven vensters bevatten, die groter zijn dan de normale breedte van de schermweergave. Het aantal vensters van het startscherm wordt weergegeven door een reeks punten onderin het startscherm. De gemarkeerde stip toont het venster waar u zich momenteel in bevindt.

Deelvensterextensie op Startscherm van Sony-smartphones

Ga naar de startpagina

• Druk op Icn sony key and home.

Door het startscherm bladeren

Door het startscherm van de Sony-smartphone bladeren

Vensters startscherm

U kunt nieuwe vensters toevoegen aan uw startscherm (maximaal zeven vensters) en vensters verwijderen. U kunt tevens het venster instellen dat u wilt gebruiken als het hoofdvenster voor het startscherm.

Deelvensters op Startscherm van Sony-smartphones

Een venster instellen als het hoofdvenster van het startscherm

1. Houd een leeg gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om te bladeren naar het venster dat u wilt instellen als uw hoofdvenster van het startscherm, tik vervolgens op Icn sony key and home.

Een venster aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg helemaal naar rechts of links om door de deelvensters te bladeren en tik vervolgens op Icn sony and homescreen add pane.

Een deelvenster verwijderen van de startpagina

1. Houd een willekeurig gebied op het startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om naar het deelvenster te gaan dat u wilt verwijderen en tik op Icn sony and homescreen delete pane rechtsboven in de hoek van het deelvenster.

Instellingen voor het startscherm

U kunt de Instellingen-snelkoppeling gebruiken om enkele basisinstellingen voor het startscherm aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de grootte van de pictogrammen op uw startscherm aanpassen.

De installatie van een applicatie ongedaan maken vanaf het startscherm

1. Houd een gebied op uw startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om door de deelvensters te bladeren. Alle verwijderbare applicaties worden aangegeven met Icn sony home uninstall.
    3. Tik op de applicatie die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen.

De grootte van pictogrammen op het startscherm aanpassen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Instellingen.
    2. Tik op Pictogramgrootte en selecteer vervolgens een optie.