Tekst bewerken

U kunt tekst selecteren, knippen, kopiëren en plakken terwijl u schrijft. U kunt de bewerkfuncties openen door dubbel te tikken op de tekst die u heeft ingevuld. De bewerkfuncties worden dan beschikbaar via een applicatiebalk.

Applicatiebalk

De volgende handelingen zijn beschikbaar op de geselecteerde tekst:

• Knippen
  • Kopiëren
  • Plakken
  • Delen
  • Alles selecteren

Note

De optie Plakken verschijnt alleen als u tekst op het klembord heeft opgeslagen.

Tekst selecteren

1. Voer wat tekst in en tik twee keer op de tekst. Het woord dat u aantikt, wordt aan beide zijden gemarkeerd door tabs.
  2. Sleep de tabs naar links of rechts om meer tekst te selecteren.

Tekst bewerken

1. Vul wat tekst in en dubbeltik op de ingevuld tekst om de applicatiebalk te laten verschijnen.
  2. Selecteer de tekst die u wilt bewerken en gebruik vervolgens de applicatiebalk om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Het vergrootglas gebruiken

• Wanneer u tekst invoert, tikt u op het tekstveld en houdt u dit vast om de tekst vergroot weer te geven en de cursor te plaatsen op de gewenste plaats binnen het tekstveld.