Achtergrond en thema's

U kunt het startscherm aanpassen aan uw eigen stijl met achtergronden en verschillende thema's.

Achtergrondmenu op Sony-smartphones

De achtergrond voor uw startscherm wijzigen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Achtergrond en selecteer een optie.

Een thema instellen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Thema´s.
    3. Selecteer een optie en volg de instructies op uw apparaat.

Note

Als u een thema wijzigt, verandert ook de achtergrond in sommige toepassingen.