In elkaar zetten

Er zit plastic beschermfolie op het scherm. U moet de beschermfolie lostrekken voordat u het aanraakscherm kunt gebruiken. Als u dat niet doet, werkt het aanraakscherm mogelijk niet goed.

De nano-SIM-kaarten plaatsen

De micro-SIM-kaart in de Sony-smartphone plaatsen
    1. Met het apparaatscherm naar beneden opent u de cover van de lade van de micro-SIM-kaart.
    2. Trek de lade met een vingernagel naar buiten.
    3. Plaats de micro-SIM-kaart in de lade en plaats de lade vervolgens terug.
    4. Sluit de cover.

Note

Als u een micro-SIM-kaart plaatst terwijl het apparaat is ingeschakeld, wordt het apparaat automatisch opnieuw gestart.

Een geheugenkaart plaatsen

De geheugenkaart in de Sony-smartphone plaatsen
    1. Open de cover van de geheugenkaartsleuf.
    2. Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf in de juiste positie, zoals weergegeven op de afbeelding.
    3. Sluit de cover.

Doe het volgende voor het verwijderen van de micro-SIM-kaart:

De micro-SIM-kaart uit de Sony-smartphone verwijderen
    1. Verwijder de klep van de micro-SIM-kaartsleuf.
    2. Trek de micro-SIM-kaarthouder eruit.
    3. Verwijder de micro-SIM-kaart.
    4. Steek de micro-SIM-kaarthouder weer in de sleuf.
    5. Plaats het klepje van de sleuf voor de micro SIM-kaart terug.

De geheugenkaart verwijderen

1. Schakel het apparaat uit en verwijder het klepje van de geheugenkaartsleuf.
    2. Duw de geheugenkaart naar binnen en laat deze onmiddellijk los.
    3. Trek de geheugenkaart helemaal naar buiten en verwijder deze.
    4. Plaats het klepje terug.

Tip

U kunt ook de geheugenkaart verwijderen zonder het apparaat uit te schakelen zoals beschreven in stap 1. Als u deze methode wilt gebruiken, moet u eerst de geheugenkaart ontkoppelen. Tik op Instellingen > Opslagruimte, tik vervolgens op Icn sony eject3 naast SD-kaart en volg de overige bovenstaande instructies