Alarm en klok

U kunt een of meerdere alarmen instellen en alle geluiden op het apparaat als wekkersignaal gebruiken. Het alarm gaat niet af als het apparaat is uitgeschakeld.

De indeling voor alarmtijden is dezelfde als de indeling die u hebt geselecteerd voor de algemene tijdinstellingen, bijvoorbeeld 12-uurs- of 24-uursindeling.

Overzicht alarmen op Sony-smartphones

1Ga naar het startscherm van het alarm
    2Geef een wereldklok weer en pas de instellingen aan
    3Open de stopwatchfunctie
    4Open de timerfunctie
    5Weergaveopties
    6Open de datum- en tijdinstellingen van de klok
    7Schakel een alarm in of uit
    8Voeg een nieuw alarm toe

Een nieuw alarm instellen

1. Tik in uw startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Zoek naar en tik op Klok.
    3. Tik op Icn sony calendar alarm add.
    4. Tik op Tijd en selecteer de gewenste waarde.
    5. Tik op OK.
    6. Bewerk eventueel andere alarminstellingen.
    7. Tik op Opslaan.

Een alarm in de sluimerstand zetten wanneer het klinkt

• Tik op Sluimeren.

Een weerklinkend alarm uitschakelen

• Sleep Icn sony stat notify alarm naar rechts.

Tip

Als u een sluimerend alarm wilt uitschakelen, sleept u de statusbalk omlaag om het meldingenvenster te openen. Tik vervolgens op Icn sony stat notify alarm.

Een bestaand alarm bewerken

1. Open de applicatie voor alarm en klok en tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Voer de gewenste wijzigingen door.
    3. Tik op Opslaan.

Een alarm in- of uitschakelen

• Open de applicatie voor alarm en klok en sleep de schuifregelaar naast het alarm in de aan- of uitstand.

Een alarm verwijderen

1. Open de applicatie voor alarm en klok en houd het alarm dat u wilt verwijderen enige tijd aangeraakt.
    2. Tik op Alarm verwijderen en vervolgens op Ja.

Het geluid voor een alarm instellen

1. Open de applicatie voor alarm en klok en tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op Alarmgeluid en selecteer een optie of tik op Icn sony alarm music om een muziekbestand te selecteren.
    3. Tik op Gereed en vervolgens op Opslaan.

Het volumeniveau van een alarm aanpassen

1. Open de applicatie Alarm en klok en tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Sleep de volumeschuifregelaar onder Alarmvolume naar de gewenste positie.
    3. Tik op Opslaan.

Een herhaald alarm instellen

1. Open de applicatie voor alarm en klok en tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op Herhalen.
    3. Markeer de selectievakjes voor de gewenste dagen en tik op OK.
    4. Tik op Opslaan.

De trilfunctie voor een alarm activeren

1. Open de applicatie voor alarm en klok en tik op het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Markeer het selectievakje Trillen.
    3. Tik op Opslaan.

Het gedrag van de toetsen aan de zijkant instellen

1. Open de applicatie Alarm en klok en selecteer het alarm dat u wilt bewerken.
    2. Tik op Werking van zijtoetsen en kies het gewenste gedrag van de toetsen aan de zijkant als deze tijdens het alarm worden ingedrukt.
    3. Tik op Opslaan.