De geografische positie toevoegen aan uw foto's

Schakel geotags in om een benadering van de geografische locatie (een geotag) toe te voegen aan foto's die u maakt. De geografische locatie wordt bepaald met behulp van draadloze netwerken (‎Wi-Fi‎- of mobiele netwerken) of GPS-technologie.

Wanneer Icn sony statusbar gps on wordt weergegeven op het camerascherm, is geotags ingeschakeld maar is de geografische positie niet gevonden. Wanneer Icn sony camera geotag on wordt weergegeven, is geotags ingeschakeld en is de geografische locatie beschikbaar. U kunt dan een geotag toevoegen aan uw foto. Wanneer geen van de twee symbolen wordt weergegeven, is geotags uitgeschakeld.

Geotags inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Locatie.
    3. Tik op de aan-uitschakelaar.
    4. Activeer de camera.
    5. Tik op Icn sony menu settings l.
    6. Tik op Meer > Locatie opslaan. Sleep de schuifregelaar naar rechts.