Video naar uw apparaat overzetten

Voordat u begint met het gebruiken van de applicatie Movies, is het een goed idee om films, televisieshows en andere videobestanden vanaf andere apparaten, zoals een computer, over te zetten naar uw apparaat. Er zijn diverse manieren om uw inhoud over te brengen:

• Alleen voor Windows®: Sluit uw apparaat aan op een computer met een USB-kabel en gebruik het bestandsbeheer op de computer om de videobestanden rechtstreeks te verslepen. Zie Bestanden beheren met behulp van een computer .
  • Als u een pc of een Apple® Mac®-computer heeft, gebruik dan Xperia™ Companion om bestanden te ordenen en videobestanden naar uw apparaat over te zetten.