Applicaties resetten

U kunt een applicaties resetten of applicatiegegevens wissen als de applicaties niet meer reageert of problemen veroorzaakt op het apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op App-voorkeuren resetten.

Note

Het resetten van applicatievoorkeuren zorgt er niet voor dat applicatiegegevens van het apparaat worden verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en veeg vervolgens door naar het tabblad Alles.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik vervolgens op GEGEVENS WISSEN.

Note

Als u de applicatiegegevens wist, worden de gegevens van de geselecteerde applicatie onherstelbaar van het apparaat verwijderd.

Note

De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties en diensten.

Applicatiecache wissen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en veeg vervolgens door naar het tabblad Alles.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik vervolgens op CACHE WISSEN.

Note

De optie om applicatiecache te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties en diensten.

De standaardinstelling van een applicatie wissen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en veeg vervolgens door naar het tabblad Alles.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik vervolgens op STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

Note

De optie om de standaardinstelling van een applicatie te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties en diensten.