Taalinstellingen

U kunt een standaardtaal selecteren voor uw apparaat en dit op een later moment weer wijzigen. U kunt tevens de schrijftaal voor tekstinvoer wijzigen. Zie Het virtuele toetsenbord aanpassen .

De taal wijzigen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Taal en invoer > Taal.
  3. Selecteer een optie.
  4. Tik op OK.

Note

Als u de verkeerde taal kiest en u de menuteksten niet meer kunt lezen, zoekt u het pictogram Icn sony app settings en tikt u erop. Selecteer vervolgens de tekst naast Icn sony settings language en selecteer de eerste vermelding in het menu dat verschijnt. U kunt vervolgens de gewenste taal selecteren.