One-touch instellen

U kunt de functie One-touch instellen gebruiken om automatisch het instellen te starten van verschillende functies die draadloos werken tussen twee Xperia™-apparaten. U kunt One-touch instellen bijvoorbeeld gebruiken om de configuratie van basisinstellingen voor schermspiegeling en Xperia Link™ te starten. Wanneer u het instellen hebt voltooid, kunt u deze functies voortaan met slechts één aanraking starten.

De functie One-touch instellen wordt geactiveerd via NFC. Andere One-touchfuncties zijn Bluetooth® en Mediaserver. Voor meer informatie over het instellen van Schermreproductie, Mediaserver, NFC en Bluetooth® raadpleegt u de desbetreffende gedeeltes van de handleiding.

Zo start u One-touch instellen op uw apparaat

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Xperia™-connectiviteit > One-touch setup. De NFC-functie wordt automatisch ingeschakeld.
  3. Zorg ervoor dat de NFC-functie op het andere Xperia™-apparaat is ingeschakeld.
  4. Zorg ervoor dat de schermen van beide apparaten zijn ontgrendeld en actief zijn.
  5. Houd de twee apparaten zo bij elkaar dat de NFC-detectiegebieden van de twee apparaten elkaar raken. De functie One-touch instellen start automatisch.

Note

Beide apparaten moeten de functie One-touch instellen ondersteunen.