Meerdere gesprekken

Als u de wisselgespreksfunctie hebt geactiveerd, kunt u meerdere gesprekken tegelijk verwerken. Als u de functie hebt geactiveerd, klinkt er een pieptoon wanneer u nog een gesprek ontvangt.

Wisselgesprek activeren of deactiveren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Zoek naar en tik op Instellingen > Oproep > Aanvullende instellingen.
    3. Als u wisselgesprek wilt activeren of deactiveren, tikt u op Wisselgesprek.

Een tweede gesprek beantwoorden en het actieve gesprek in de wacht plaatsen

• Als u tijdens een gesprek herhaalde pieptonen hoort, sleept u Icn sony second call slider answer naar rechts.

Een tweede gesprek weigeren

• Als u tijdens een gesprek herhaalde pieptonen hoort, sleept u Icn sony call slider dismiss naar links.

Een tweede gesprek tot stand brengen

1. Tik tijdens een gesprek op Icn sony dial contacts. De gesprekkenlijst wordt weergegeven.
    2. Tik op Icn sony call dialpad pressed om het toetsenblok te openen.
    3. Voer het nummer van de ontvanger in en tik op Icn sony btn detail call. Het eerste gesprek wordt in de wacht geplaatst.

Een derde gesprek beantwoorden en het actieve gesprek beëindigen

• Wanneer het derde gesprek binnenkomt, tikt u op Huidig beëindigen en beantwoorden.

Een derde gesprek weigeren

• Wanneer het derde gesprek binnenkomt, tikt u op Inkomend gesprek afwijzen.

Schakelen tussen meerdere gesprekken

• Als u naar de volgende oproep wilt schakelen en de huidige oproep in de wacht wilt zetten, tikt u op Naar dit gesprek.