Het scherm van het apparaat via een kabel op een tv weergeven

U kunt het apparaat op een compatibele tv aansluiten met een MHL-kabel en beelden van het apparaatscherm op het tv-scherm weergeven.

Note

MHL- en HDMI™-kabels en -adapters worden afzonderlijk verkocht.

Note

Sony garandeert niet dat alle soorten MHL- en HDMI™-kabels en -adapters door het apparaat worden ondersteund.

Inhoud van uw apparaat weergeven op een tv met ondersteuning voor MHL-input

1. Sluit uw apparaat met een MHL-kabel aan op de tv. Icn mhl stat verschijnt op de statusbalk van het apparaat nadat een verbinding is opgezet.
    2. De tv geeft het scherm van uw apparaat weer.

Inhoud van het apparaat weergeven op een tv met een HDMI™-ingang

1. Sluit het apparaat aan op een MHL-adapter en sluit de adapter aan op een geactiveerde USB-poort.
    2. Sluit de adapter met een HDMI™-kabel aan op een tv. Icn mhl stat op de statusbalk van het apparaat.
    3. De tv geeft het beeld van het apparaatscherm weer.

Help over het gebruik van de tv-afstandsbediening weergeven

1. Sleep de statusbalk omlaag terwijl uw apparaat is aangesloten op de tv om het meldingsvenster te openen.
    2. Tik op MHL verbonden. De MHL-instellingen worden op het tv-scherm weergegeven.
    3. Selecteer Gebruik van afstandsbediening.

Note

U kunt Uitvoerafmetingen video selecteren om de beeldafmetingen op het tv-scherm aan te passen. Heeft de tv een ingeschakelde automatische schaalfunctie, dan verschijnt deze instelling niet onder de MHL-instellingen.

Tip

U kunt ook op de gele knop op de tv-afstandsbediening drukken om het meldingsvenster te openen.

Het apparaat loskoppelen van een tv

• Maak de MHL-kabel of de MHL-adapter los van het apparaat.