Videocontent beheren

Handmatig informatie over films ophalen

1. Controleer of uw apparaat over een actieve gegevensverbinding beschikt.
  2. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal en ga naar en tik op Video.
  3. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startschermmenu Video te openen en blader door de verschillende categorieën naar het videobestand waarover u informatie wilt ophalen.
  4. Raak de miniatuur van de video aan en houd deze vast en tik op Informatie zoeken.
  5. Typ in het zoekveld trefwoorden voor de video en tik op de bevestigingstoets op het toetsenbord. Alle overeenkomsten worden in een lijst weergegeven.
  6. Selecteer een zoekresultaat en tik op Gereed. Het downloaden van de informatie begint.

Note

U kunt automatisch informatie ophalen over nieuw toegevoegde video's telkens wanneer de toepassing Video opent, als u het selectievakje Videodetails ophalen onder Instellingen aanvinkt.

Tip

Als de gedownloade informatie onjuist is, zoekt u nogmaals met andere trefwoorden.

Informatie over een video wissen

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal en ga naar en tik op Video.
  2. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startschermmenu Video te openen en blader door de verschillende categorieën naar het videobestand dat u wilt bewerken.
  3. Raak de miniatuur van de video aan en houd deze vast en tik op Info wissen.

Een video verwijderen

1. Tik vanuit het startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op Video.
  2. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startschermmenu Video te openen en blader door de verschillende categorieën naar het videobestand dat u wilt verwijderen.
  3. Raak de gewenste videominiatuur aan en houd deze vast, en tik op Verwijderen in de lijst die verschijnt.
  4. Tik opnieuw op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.