Startscherm

Het Startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Uw startscherm kan maximaal zeven vensters bevatten, die groter zijn dan de normale breedte van de schermweergave. Het aantal vensters van het startscherm wordt weergegeven door een reeks punten onderin het startscherm. De gemarkeerde stip toont het venster waar u zich momenteel in bevindt.

Scr sony panes extension on homescreen

Ga naar de startpagina

• Druk op Icn sony key and home.

Door het startscherm bladeren

Scr sony 13ai homescreen

Vensters startscherm

U kunt nieuwe vensters toevoegen aan uw startscherm (maximaal zeven vensters) en vensters verwijderen. U kunt tevens het venster instellen dat u wilt gebruiken als het hoofdvenster voor het startscherm.

Scr sony homescreen change pane

Een venster instellen als het hoofdvenster van het startscherm

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om te bladeren naar het venster dat u wilt instellen als uw hoofdvenster van het startscherm, tik vervolgens op Icn sony and homescreen set main homescreen.

Een venster aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg helemaal naar rechts of links om door de deelvensters te bladeren en tik vervolgens op Icn sony and homescreen add pane.

Een venster verwijderen van de startpagina

1. Houd een leeg gebied op de Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt.
    2. Veeg naar links of rechts om naar het venster te gaan dat u wilt verwijderen en tik op Icn sony and homescreen delete pane.

Instellingen startpagina

Gebruik de snelkoppeling Basisinstellingen om een aantal basisinstellingen voor het startscherm aan te passen. U kunt het startscherm bijvoorbeeld instellen om automatisch te draaien en de grootte van de pictogrammen aan te passen.

De startpagina instellen op automatisch draaien

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Basisinstellingen.
    2. Sleep de schuifregelaar naast Automatisch draaien naar rechts.

De grootte van pictogrammen op de startpagina aanpassen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Basisinstellingen.
    2. Tik op Pictogramgrootte en selecteer vervolgens een optie.