account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Oproepen doorschakelen

    U kunt oproepen doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer, een ander apparaat of een antwoordservice.

    Gesprekken doorschakelen

    1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
    3. Tik op Gesprekken doorverbinden en selecteer een optie.
    4. Voer het nummer in waarnaar u de gesprekken wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

    Gesprekken doorschakelen uitschakelen

    1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Zoek naar en tik op Instellingen > Oproep > Gesprekken doorverbinden.
    3. Selecteer een optie en tik vervolgens op Uitsch..
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer